Skip to content

Торт «Рафаело»: як приготувати райську насолоду

Торт «Рафаело» – це вишуканий і ефектний десерт, що добре підходить як для особливого випадку, наприклад, вечірки з нагоди дня народження, так і для дружніх посиденьок за філіжанкою кави, повідомляє сайт «Наше Місто».

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 200 гр сиру
  • 1 ч. л. соди,
  • ½ ч.л. солі,
  • 2 склянки борошна

Приготування

2 яйця та 1 склянку цукру збити, додати 200 гр сиру, додати 1 ч.л. соди, ½ ч.л. солі, 1 склянку борошна, збити, додати ще одну склянку борошна, перемішати ложкою. Розділити тісто на 8 грудочок, поставити на 1 годину в холодильник.

Крем

2 яйця та 1 склянку цукру змішати, додати 1,5 ст. ложки борошна, 400-500 мл. молока, все збити, поставити на вогонь. Помішуючи, довести до кипіння, зняти з вогню, додати 200 гр. вершкового масла, перемішати.

Коржі випікати декілька хвилин. Поки вони ще теплі, змастити кремом. Посипати кокосовою стружкою. Смачного!

Новини Дніпра: торт «Рафаело» - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: