Skip to content

Створені всі умови: як у Дніпрі працює пункт Незламності на базі Палацу дітей та юнацтва

2 лютого за дорученням мера Дніпра Бориса Філатова директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Святослав Ткаченко як черговий по місту відвідав з інспекцією пункт Незламності Міського палацу дітей та юнацтва. Пише сайт «Наше Місто».

Даний Пункт Незламності розташований за адресою: вул. Набережна Перемоги, 5. Одночасно у даному пункті може перебувати близько 150 осіб.

«У Пункті незламності, розташованому у КПНЗ  «Міський палац дітей та юнацтва» ДМР, є генератор, місце для підзарядки гаджетів, чайник, чай, питна вода, дитяча зона, кімната для матері та дитини, місце для людей з тваринами, а також тепловетилятори та інтернет. У разі необхідності є можливість отримання домедичної допомоги – у пункті також є аптечка. Родзинкою цього Пункту незламності є затишна фотозона в українській тематиці».

Також Святослав Ткаченко відзначив, що у Пункті незламності є первинне укриття, яке облаштоване всім необхідним – є світильники, обігрівачі, туалет. Все призначено для того, щоб люди могли сховатися у разі необхідності під час повітряної тривоги.

На данний час в кожному районі Дніпра є пункти Незламності, які створені за допомогою активних працівників комунальних підприємств за завданням міського голови Бориса Філатова.

Новини Дніпра:  у Дніпрі працює пункт Незламності - Наше Місто

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: