Skip to content

З семи в квартирі вижила одна мати: трагічні новини про сім’ю Фігурних з Перемоги

Ксенія Куземко

З семи в квартирі вижила одна мати: трагічні новини про сім'ю Фігурних з Перемоги

У Дніпрі під час російського ракетного удару по багатоповерхівці 14 січня в одній із квартир знаходилося семеро родичів: Марина Фігурна та Андрій Осинський з Одеси, батьки Марини Світлана та Юрій Фігурні, брат Олександр Фігурний із дружиною Яною та 14-річною дочкою Ганною. У день трагедії родичі зібралися через рік розлуки у зв’язку з повномасштабною війною. Діти приїхали до батьків із Одеси на вихідні. Після ракетного удару врятувати вдалось лише одного з них – Світлану Фігурну, пише «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку м’ясокомбіната “Ювілейний”.

Як повідомляється, жінка працювала на м’ясокомбінаті «Ювілейний». Зараз вона знаходиться у лікарні ім. Мечникова. Її стан важкий. Чоловік Світлани, на жаль, загинув.

З семи в квартирі вижила одна мати: трагічні новини про сім'ю Фігурних з Перемоги

Нагадаємо, раніше ми писали, що 18 січня опізнали тіла Яни Фігурної та її 14-річної доньки. У департаменті гуманітарної політики Дніпровської міськради розповіли, що Фігурна Яна Вікторівна, 1985 року народження, вчитель НВК 131 та Фігурна Анна Олександрівна, 2007 року народження, учениця НВК 131 проживали на пр. Мира.

Про долю чоловіка Яни поки нічого невідомо.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: