Skip to content

Кримінал у Дніпрі 18 січня: палаюча автівка, могильні вандали та гоп-стоп у центрі міста

Ксенія Куземко

Кримінал у Дніпрі 18 січня: палаюча автівка, могильні вандали та гоп-стоп у центрі міста

Палаюча автівка, родина могильних вандалів та інші новини середи. Про ці та інші надзвичайні події, які стались впродовж 18 січня, розкажуть журналісти сайту “Наше місто” з посиланням на Дніпро Оперативний.

Машина у вогні

На перехресті Донецького шосе та вулиці Петрозаводської у Дніпрі рятувальники загасили палаючу автівку. Подія сталася близько 18-ї години 17 січня. Під час руху автошляхом, у моторному відсіку автомобіля «Saab 9000» виникла пожежа, яку вогнеборці ліквідували за 10 хвилин. Вогнем знищено моторний відсік, пошкоджено салон автомобіля на площі 8 кв.м. Загиблих та травмованих немає.

Гоп-стоп у центрі міста

На площі Старомостова двоє чоловіків пограбували дніпрянина. Потерпілий розповів, що до нього підійшли двоє незнайомих і почали спілкуватись. Згодом чоловіки стали йому погрожувати предметом схожим на ніж, забрали телефон та зникли. Кілька хвилин знадобилось правоохоронцям, щоб виявити ймовірних злочинців. Їх затримали на сусідній вулиці. Тривають слідчі дії.

Що по опаленню

У Дніпрі 18 січня через порив теплотраси мешканці будинку 75 на вулиці Робочій залишились без тепла. На місце комунальної аварії прибула міська аварійна служба.

“Поки відкачуємо камери та шукаємо причину, щоб зрозуміти, звідки йде порив. І ось, власне, коли ми його знайдемо, і встановлюватимемо, що трапилося, і усувати витік”, – розповів на місці події бригадир аварійної ремонтної бригади Андрій Шабашов.

Для ліквідації пориву буде задіяна додаткова спеціалізована техніка. У планах комунальників дати людям тепло вже сьогодні.

Родина могильних вандалів

У Дніпрі на одному з кладовищ двоє містян намагались викрасти хрест з могили. На місце події прибули правоохоронці, які і затримали злодіїв. Ними виявились 44-річний дніпрянин та його 23-річний син. При поверхневому огляді виявлено в рюкзаку і мішку металеві фрагменти з памятників. Вандали були на підпитку.

Це всі події на сьогодні! Ми бажаємо вам тихої ночі. Та не забувайте слідкувати за новинами в наших соцмережах.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: