Skip to content

На них прилетів балконний блок: дніпрянка про те, як ледь не втратила дитину та чоловіка 14 січня

Софія Танченко

Ракетний удар по Перемозі: 11-річній дівчинці розсікло голову

Внаслідок ракетного удару по Дніпру, який стався 14 січня, постраждала родина Владислави Самаренко. В момент вибуху жінка з чоловіком і донечкою знаходились вдома, займались своїми справами. Лічені секунди і сім’я ледь не загинула. Журналісти «Наше місто» поспілкувались з дніпрянкою і дізнались, як вона та її рідні пережили той день.

«Я працюю волонтером у одній з лікарень міста у відділенні нейрохірургії. В той день я якраз тільки повернулася зі зміни і сіла на кухні обідати. Чоловік з донечкою були у іншій кімнаті. Коли стався вибух, був шок. Я нічого не розуміла, у паніці бігла босими ногами по склу у кімнату до доньки з чоловіком», – крізь сльози згадує жінка.

Донька Владислави отримали серйозні травми і зараз знаходиться у лікарні. Вони ж з чоловіком майже не постраждали.

«Балконний блок на них прилетів, дитині розсікло голову. Вона зараз знаходиться у відділенні нейрохірургії. Стан у неї середньої тяжкості. Дякувати Богу, ні череп, ні хребет не зачепило. Все добре. Але ж вона дівчинка, 11-років і в неї буде дуже великий шрам на лобі», – розповіла Владислава.

Зараз жінка постійно у лікарні, а чоловік мешкає у знайомих. Але з родиною вже зв’язалися волонтери і запропонували кілька варіантів житла. Тому найголовніше для них зараз – одужання донечки.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: