Skip to content

Максимальна сума виплат — 1 млн грн: мер Дніпра про виплати постраждалим і допомогу бізнесу

У Дніпрі вшанували пам’ять загиблих на ж/м Перемога - Наше Місто

У Дніпрі за дорученням мера Бориса Філатова на житломасиві Перемога біля будинку, куди в суботу поцілила російська ракета, розгорнуть додатковий штаб, де постраждалим допомагатимуть з відновленням документів і оформленням заявок на отримання грошової допомоги. Нині такий працює також в адміністрації Соборного району (щоденно з 08:00 і до 20:00. Телефон: 068 557 34 19), повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на прес-служби міськради.

Філатов наголосив, що чиновників, які не можуть організувати підтримку людей, чекає покарання.

«Якщо є проблеми, звертайтеся до мене в коментарях або месенджер фейсбука. Щоб всі проблеми ми могли відстежувати в режимі реального часу», — сказав він, звертаючись до постраждалих і їхніх близьких.

Філатов також зауважив, що у міськраді Дніпра є програма з відшкодування збитків тим людям, які втратили житло внаслідок ракетних ударів. Максимальна сума виплати — 1 млн грн. «Потрібно розібратися з документами. Бо кожна родина, кожна квартира — це окрема історія. Є попередня домовленість з військовою адміністрацією, що вони також виділять додаткові кошти на відшкодування. Думаю, ми об’єднаємо наші зусилля зокрема і з бізнесом. Максимальну допомогу, яку тільки можливо, ми надамо людям», — додав міський голова Дніпра.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: