Skip to content

Їх стан вкрай важкий: донька розповіла про батьків, які були вдома під час ракетного удару по Дніпру

Софія Танченко

Ракетний удар по Дніпру: подружжя було вдома в момент прильоту

14 січня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру. Постраждала багатоповерхівка на ж/м Перемога. Повністю зруйновано 2 під’їзди. Наразі відомо про 40 загиблих та 76 постраждалих. Пошук людей досі триває. Серед тих, кого покалічила російська ракета, батьки дніпрянки Сабіни Дорош, передає «Наше місто».

За словами жінки, її батьки знаходились вдома, коли влучила ракета. Вони отримали дуже важкі поранення і зараз знаходяться у лікарні.

Тато Сабіни досі перебуває у реанімації, його стан вкрай важкий. Але він все одно не втрачає оптимізму і вірить у світле майбутнє. Маму вже перевели до звичайної палата. Але її стан все ще залишається важким.

Сабіна три місяці тому стала мамою і їй дуже важко зараз. Але вона усіма силами намагається допомогти своїм батькам повернутися до нормального життя і просить не залишатись байдужими інших.

«Я вірю, що з вашою підтримкою ми зможемо допомогти моїм батькам повернутися до нормального життя та придбати нове житло. Кожна гривня дуже важлива», – написала Сабіна.

Реквізити

ПриватБанк

5168 7451 2657 8423 Дорош С.О.

Монобанк

5375 4112 0282 5662 (монобанка подруги)

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: