Skip to content

Аж роти порозкривали: у Дніпрі продавець шаурми шокував військових

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Продавець шаурми шокував військових

З початком повномасштабного вторгнення багато українців остаточно перейшли на рідну мову. Деякі досі вагаються, аргументуючи це тим, що, нібито, важко. В такому мультикультурномі місті як Дніпро, є і представники інших національностей, які вивчили українську та вільно нею володіють. Військовий Олексій Сенін з Києва був вражений хлопцем-вірменином, якого він з колегами зустрів в Дніпрі, пише “Наше місто”.

Хлопця звати Роман. Він робить шаурму біля одного з торгових центрів Дніпра. 

Продавець обслуговував клієнтів, що були до військових, російською, а коли до нього звернулись українською, почав відповідати чистою солов’їною.

“Він мене просто добив “Вам цибулі покласти?”Мене, як довбнею по голові втелешили. Вражений відповіддю продавця кавказької зовнішності, я аж рота відкрив. Подумав, що у мене “галюни” – четвертий день за кермом; Київ-Піски; ніч-день; асфальту нема; Піски-Київ; втома!

Не знаю, наскільки кумедно це виглядало зі сторони, але я ліз через прилавок з ним обніматися, ручкатися і дякувати йому за українську в Україні, і тим паче від особи неслов’янської зовнішності, і тим паче в такому місті, як Дніпро!” – розповів Олексій Сенін.

“А як же може бути інакше!” – відповів на здивування Роман.

Без сумніву, у Дніпрі живуть найкращі люди, які безмежно люблять свою країну. Все буде Україна!

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: