Skip to content

Скандал з Bonduelle: супермаркети Дніпра прибирають продукцію марки

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Скандал з Bonduelle

Українські торгові мережі прибирають продукцію ТМ Bonduelle з прилавків. Нагадаємо, що в мережі з’явилась інформація про те, що французська компанія забезпечила своєю гуманітарною допомогою російських військових, пише “Наше місто”.

Про те, що в їх мережах не буде продукції даного бренду вже заявили Varus, “АТБ”, “Сільпо”, Auchan, Novus.

“Попри спростування Bonduelle інформації щодо підтримки російської армії, компанія продовжує діяльність на ринку країни-агресора. Тож, компанія Varus припиняє реалізацію продукції Bonduelle”, – йдеться у повідомленні компанії VARUS.

“З 4.01.23 закупівлю продукції цього бренду зупинено, контракти не продовжувалися. Все що на полицях зараз – допродаж залишків, викуплених мережею раніше”, – повідомили в прес-службі “АТБ”.

За даними НАЗК, компанію вже внесли до списку міжнародних спонсорів війни International War Sponsor. Компанії, що потрапили в нього, офіційно отримують статус високоризикових і піддаються посиленим перевіркам з боку західних банків і фінустанов.

31 грудня компанія Bonduelle випустила комюніке, в якому заявила, що “російські соціальні медіа поширили неправдиву інформацію про нашу діяльність у Росії” та назвала повідомлення про гуманітарну допомогу російським військовим “фейком”. З ринку росії компанія не вийшла.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: