Skip to content

Україна стане головною в союзі з п’яти країн: що передбачила Ванга на 2023 рік

Ксенія Куземко

Сліпа ясновидиця, відома у всьому світі як баба Ванга, яка передбачила багато значущих подій, дала пророцтва і на 2023 рік, пише «Наше місто».

Варто зазначити, що Ванга не документувала свої передбачення, і щодо їхньої достовірності ведеться багато дискусій. Проте, є певний список прогнозів. Деякі слова Ванги можна певною мірою пов’язати з війною в Україні.

Ванга про Україну в 2023 році

Провісниця робила прогноз про президента України. За її словами, президент зіткнеться з труднощами через людей, які спробують його оббрехати. Президент вистоїть в тому випадку, якщо проявить терпіння.

Для України Ванга передбачала, що вона стане головною в союзі з п’яти країн. Простий народ після перенесеної величезної кількості бід зможе нарешті жити щасливо і багато.

Різні знайомі з Вангою джерела повідомляють про те, що в Україні, за її словами, президентом може стати жінка. Вона принесе нашій країні процвітання. Однак невідомо, коли це станеться.

Є відомості про пророцтво Ванги про чорну кров, якою земля України буде пролита на 7 років, після чого українці стануть впливовою нацією.

Пророчиця також робила передбачення про росіян: за її словами, в 2000-их роках жінки в Росії народять дітей, які змінять світ. У пророчиці не говориться, чи будуть ці зміни на гірше або на краще, але вже очевидно, що росіяни принесли в світ горе і руйнування.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: