Skip to content

Дніпровська міська рада інформує: що зроблено комунальниками за 6 січня

Протягом дня, 6 січня, міська влада виконала неабияку кількість роботи. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на міську раду.

ДЕПАРТАМЕНТ БЛАГОУСТРОЮ ТА ІНФРАСТУКТУРИ

На вулицях міста для боротьби з ожеледицею працює 35 одиниць посипочної техніки, 7 навантажувачів, 12 одиниць міні техніки, 2 самоскиди.    

Працівники КП «Міськсвітло» оглянули та перевірили на працездатність 146 світильників та очистили 83 опори від рекламних табличок і оголошень.

Працівники КП «Міськзеленбуд» обрізали та омолодили 46 дерев. Також комунальники висоторізом обрізали гілля на 1090 деревах та виконали видалення порослі на площі 3080 м кв.

ДЕПАРТАМЕНТ ТРАНСПОРТУ ТА ТРАНСПОРТНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

КП «Дніпровський електротранспорт» виконало поточний ремонт 2 трамвайних вагонів та 2 тролейбусів. Також замінило 245 метрів контактного дроту, виконало техобслуговування 1 кілометра контактної мережі. Протягом дня відремонтовано 14 рейкових стиків та 1 стрілочний перевод. Задля виходу трамваїв на маршрути вночі очищено від бруду 85 стрілочних переводів.

КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконало технічне обслуговування 15 вагонів та усунуло 2 течії підземних вод. Перевірена апаратура тунельного зв’язку. Виконаний щоденний огляд 10 ескалаторів та поточний ремонт 2 ескалаторів. Проведено обслуговування пристроїв пожежної та охоронної сигналізації.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 361 штраф та евакуювала 11 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Також було надано відповіді на 18 звернень дніпрян.

ДЕПАРТАМЕНТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

За минулу добу в центрах вакцинації Дніпра зроблено 331 щеплення від COVID-19. Всьогоу місті зроблено 1 102 385 щеплень. У місті народилось 15 дітей. 6 дівчат та 9 хлопчиків. Кількість пологів у переселенок – 2.

ДЕПАРТАМЕНТ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

До департаменту соціальної політики протягом дня звернулося 55 осіб. Опрацьовано 160 звернень на гарячу лінію.

Прийнято 6 осіб щодо надання матеріальної допомоги постраждалим від ракетних обстрілів, 14 осіб – щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Опрацьовано 18 звернень стосовно надання матеріальної допомоги. До управлінь соціального захисту населення звернулося 1833 осіб.

Пункт незламності відвідали 35 осіб. Натуральну допомогу отримали 78 підопічних терцентру, з яких 25 ВПО.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: