Skip to content

Кримінальні новини Дніпра: затримання ворожих агітаторів та закладник-рекордсмен

У Дніпрі затримали ворожих агітаторів, закладника-рекордсмена та кислотних хуліганів: подробиці про ці події та інші кримінальні новини п‘ятниці, у відео Днепр оперативный, повідомляє сайт «Наше Місто».

Затримання колаборантів

 Співробітники СБУ Дніпропетровської області заблокували антиукраїнську агітацію чергових колаборантів. Колишня співробітниця одного з житлово-комунальних підприємств Кривого Рогу висловлювала проросійську позицію серед близького оточення. Її пости зі схвалення дій кривавого режиму путіна та з закликами до співпраці з ворогом неодноразово з’являлись в особистих соцмережах.

 Також, ворожим агітатором виявився мешканець Кам’янського. Маючи кримінальне минуле, чоловік тримав образу на державу та її керівництво, звинувачуючи саме його в тому, що життя не склалося. Задля донесення своєї думки до інших, він через особисту сторінку в одній із соціальних мереж розповсюджував антиукраїнські матеріали.

 Наразі обом російським прихильникам повідомлено про підозру за колабораційну діяльність.

Чітко та зрозуміло

Нові дорожні знаки зявилися на вулицях Журналістів, Старочумацькій, Рєпіна, Холодильній, Янтарній, Рощинській, Роз’їзній, Романовського та Сахарова. Їх встановили там, де взагалі було відсутнє позначення зупинки громадського транспорту. Місця обирали, спираючись на звернення дніпрян. Знаки містять інформацію про назву зупинки та номери автобусних маршутів. Вони слугують для безпеки дорожнього руху та комфорту містян, адже чітко визначають місця висадки та посадки пасажирів. А також демонструють водіям, де заборонено паркувати авто. Тож дотримуйтесь правил дорожнього руху.

Закладник-рекордсмен

На вулиці Луговській патрульні поліцейські затримали чоловіка із 240 згортками, в яких була речовина рослинного та кристалічного походження, схожа на наркотичну. В телефоні громадянина майоріли фотографії місць, де ним вже були розкладені закладки. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Виявлені речовини вилучили для проведення експертизи, закладника-рекордсмена доставили до відділку поліції.

Знову з теплом

Аварійна бригада КП «Теплоенерго» оперативно ліквідувала порив тепломережі, що знаходиться біля будинку номер 5 по вулиці Моторна. Тепломережа забезпечує теплом 7 житлових будинків та 3 навчальні заклади. Працівники швидко замінили ділянку трубопроводу, на якій стався порив. І в квартирах дніпрян знову стало тепло!

Кислотні хулігани

На Слобожанському проспекті правоохоронці затримали двох чоловіків, які обливали кислотою припарковані автівки. Вранці 4 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що вночі невідомі пошкодили кислотою 5 автомобілів: Hyundai, Daewoo Lanos, Toyota Corolla, Audi A4 та Volkswagen Polo, залишені на парковці магазину АТБ на проспекті Слобожанський, 18. Ситуація повторилася і в ніч на 6 січня – на парковці біля будинку номер 15 на пр. Слобожанському виявили ще кілька машин, які облили кислотою. Це інцидент потрапив на камеру спостереження, яка встановлена на будинку. Всі подробиці встановлює слідчий.

Категорія: Важливо, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: