Крабовий салат – один з тих, які українці готують до новорічних свят. Рецепт доволі простий, та і часу на приготування треба небагато. Як урізноманітнити класичний крабовий салат, розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.
Неймовірне поєднання інгредієнтів зробить блюдо на Новий рік неперевершено смачним.
Один з можливих секретних інгредієнтів – пекінська капуста. Вона додасть салату хрумкості та свіжості. Такий рецепт дуже бюджетний, якщо готувати салат на 4 осіб.
Вам потрібно:
- Палички крабові – 8 шт
- Капуста пекінська або листя салату – 200 гр
- Яйця – 2 шт
- Огірки – 1 шт
- Кукурудза – 4 столові ложки
- Майонез
- Кріп
- Сіль
Яйця помити і відварити до готовності.
Пекінську капусту вимити та тоненько нашаткувати.
Огірок бажано вибирати свіжий. Почистити від шкірки та порізати кубиками.
Відварені яйця почистити та подрібнити сіточкою для овочів.
З кукурудзи злити рідину та додати в салат.
Крабові палички почистити від плівки та порізати невеликими брусочками.
Всі інгредієнти з’єднати, посолити та заправити домашнім майонезом.
Можна полити грецьким йогуртом або додати гірчицю в зернах.