Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: що зроблено комунальниками 30 грудня

За сьогодні комунальні служби провели багато роботи. Департаменти працювали наполегливо та оперативно. Повідомляє сайт «Наше Місто».

Департамент благоустрою та інфраструктури

Для прибирання вулиць сьогодні задіяно 500 прибиральників. Вони прибирали сміття, очищували урни. Роботи виконувалися на 550 об’єктах, загальною площею більш 11,5 млн м кв. Також для приьирання на вулиці Дніпра було виведено 12 одиниць підмітально-прибиральних машин та 11 одиниць малих підмітальних машин.

Працівники КП «Міськзеленбуд» обрізали 10 дерев та 12 омолодили. Також сьогодні обрізано гілля на 387 деревах та виконано видалення порослі на площі 5880 м кв.

КП «Міськсвітло» провели ревізію 172 світильників, перетягнули 90 м лінії зовнішнього освітлення, змонтували 1 новий кронштейн та 2 світильника.

Департамент транспорту та транспортної інфраструктури

КП «Дніпровський електротранспорт» протягом дня виконало поточний ремонт 6 трамвайних вагонів та 3 тролейбусів. Також  був проведений аварійний ремонт 3 тролейбусів та здійснено капремонт 40 метрів трамвайної колії.

Задля виходу трамваїв на маршрути вночі очищено від бруду 81 стрілочний перевод. За день аварійно засипано 1 трамвайний переїзд.

Протягом дня відремонтовано електрообладнання 2 тягових підстанцій та відновлено тросові кріплення контактної мережі в місці обриву.

КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні провело технічне обслуговування 16 вагонів та усунуло 5 течій підземних вод. Виконано щоденний огляд 7 ескалаторів та поточний ремонт 1 ескалатору. Працівники метрополітену провели міжремонтне обслуговування розподільчої мережі та світильників аварійного освітлення підстанції на станції «Проспект Свободи».

КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні виконало 1 заміну блоків в дорожньому контролері та 1 наладку контролера. Також було відновлено 1 світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Гоголя та Паторжинського після ДТП.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 332 штрафи за порушення правил паркування.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: