Skip to content

Російська ракета прилетіла в двір: в Дніпрі врятували 12-річного хлопчика з інфарктом мозку

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Врятували 12-річного хлопчика з Бахмута

Бахмут – одна з найгарячіших точок на сьогодні. Щоденно росіяни знищують це місто на Донеччині. Історії людей, які там проживали чи продовжують проживати просто жахають. Одна з таких – історія 12-річного хлопчика Михайла. Російська ракета поцілила у двір, де мешкала родина Михайлика. Батько загинув. 12-річний підліток 3 місяці боровся за життя. Лікарі Дніпра змогли врятувати хлопця. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на ДніпроTV.

У дитини були десятки уламків на обличчі та шиї, пошкоджена сонна артерія, а уламок, який потрапив у голову, спровокував інфаркт мозку. Стан хлопця був критичним, тому його евакуювали до Дніпра, де медикам вдалося відновити кровопостачання мозку та стабілізувати, а згодом до Львова.

У Львові хлопчика поклали у Національний реабілітаційний центр “Незламні”. На той момент, стан був все ще тяжким: він не міг самостійно ходити, говорити та ковтати.

Після тривалого лікування, реабілітації, занять з логопедом, декількох операцій, аби приховати дефекти від ран, дитина повертається до повноцінного життя.

Михайло з бабусею та молодшим братом, який також отримав опіки, переїжджають жити до Дніпра.

Читайте також: Відключення світла у Дніпрі: куди звертатись, якщо застрягли в ліфті.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: