Skip to content

У чому зустрічати Новий рік 2023: найвдаліший колір для кожного знаку зодіаку

Ксенія Куземко

У чому зустрічати Новий рік 2023 року? Ми вже знаємо та готові поділитися корисною інформацією! Читай рекомендації щодо знаків зодіаку про те, в чому зустрічати Новий рік 2023 року Чорного Водяного Кролика, пише «Наше місто».

Овен

Овнам слід звернути увагу на незвичайне вбрання, вибирайте нестандартний крій. Особливо вдалими будуть глибокі вирізи та відкрита спина.

У кольоровій гамі орієнтуйтеся на відтінки червоного та бордового у поєднанні з білим. Доповнити образ можна золотими аксесуарами.

Телець

Астрологи радять звернути увагу на атласні тканини. Серед палітри придивіться до коричневого, золотого, бежевого або ніжно-рожевого кольору. Їх можна гармонійно поєднати між собою.

Близнюки

Для святкування Нового року вибирайте комфортний одяг сріблястого, білого чи ніжно-блакитного кольору. Можна вибрати вбрання з декором з паєток та стразів.

Зверніть увагу на оксамитові піджаки, максі-комбінезони та сукні-піджаки.

Рак

Чорний Кролик оцінить більш класичні образи. У вашому вбранні не повинно бути жодних елементів, які вкотре привертають увагу. Рекомендовані вам кольори – це сріблястий, смарагдовий, ніжно-рожевий і золотий.

Лев

Цей знак Зодіаку не може обійтися без уваги, тому вам підійдуть вбрання з паєток. У новорічну ніч вибирайте сміливий образ чорного, білого чи синього кольору.

Хорошим доповненням стануть великі золотаві аксесуари, але не забувайте про почуття міри.

Діва

Дівам підійдуть бежеві, білі та рожеві кольори. Це можуть бути сукні або костюми з вельвету або іншої тканини, яка приємна на дотик.

Терези

Терезам астрологи радять вибирати класичний брючний костюм або мінісукню в поєднанні з білим або темно-синім піджаком. Зверніть увагу на аксесуари золотистого кольору. Вам також вдалим вибором стануть прикраси для волосся.

Скорпіон

Ваші кольори на Новий рік – це чорний та червоний, які лише підкреслять властиву вам провокативність. Але важливо пам’ятати, що у вашому гардеробі не повинно бути гострих предметів: Кролику це не до вподоби.

Поєднуйте атласні тканини зі шкірою, таким чином експериментуючи з образом.

Стрілець

Підійдуть глибокі кольори темних відтінків: темно-фіолетовий або темно-синій. Саме вони принесуть вам успіх у 2023 році.

Зверніть увагу на вбрання з відкритою спиною. А маленька сумочка зі стразами чудово підійде вашому образу.

Козеріг

Вам класика завжди у моді, і новорічна ніч не стане винятком. Краще вибрати маленьку чорну сукню з відкритими плечима. Зберіть волосся вгору, а також надягніть незвичайні сережки золотистого відтінку або чорного кольору з золотими елементами.

Водолій

Ваша палітра в новорічну ніч має бути світлою: білий або бежевий колір. Зверніть увагу на незвичайні аксесуари із сріблястими відтінками або натуральне каміння темного кольору.

Риби

Рибам слід придивитися до образу у світло-блакитних відтінках. Образом є поєднання об’ємного светра зі штанами палаццо, виготовлених з м’яких тканин.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: