Skip to content

Відключення світла у Дніпрі: як працює центральний ринок “Озерка”

Софія Танченко

Новини Дніпра: Як працює "Озерка" без світла

У Дніпрі, як і у більшості інших міст України, проводяться планові та аварійні відключення електроенергії. Пов’язано це з постійними обстрілами окупантів нашої енергетичної інфраструктури. Ми уже розповідали, як працюють без світла популярні супермаркети та поштові відділення. Цього разу журналісти «Наше місто» з’ясували, чи не вплинули відключення світла на роботу центрального ринку «Озерка».

Зайшовши у головну будівлю ринку бачимо, що на стелі горить кілька ламп. Практично всі магазинчики працюють, на прилавках торгують м’ясом, овочами та сирами. Однак працюючих лавок все ж поменшало та і покупців не багато.

Як розповіла нам продавчиня м’ясного ряду, відключення електроенергії на їхню роботу ніяк не впливають. Але зазначила, що на ринку світле все ж економлять.

За її словами, іноді світло вимикають повністю, іноді – частково. Але це не заважає працювати.

Продавці з торгових рядів поза павільоном також кажуть, що нічого не змінилося. Ринок закривається до темна, тому світло їм і не потрібне.

Тож, якщо через відсутність генераторів магазини працювати не можуть, то «Озерка» чекає на своїх відвідувачів і без електропостачання.

Також ми раніше писали, як працюють кінотеатри у Дніпрі у разі відключення світла.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: