Skip to content

“Варус” у Дніпрі: як працюють супермаркети при відключенні світла

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Як працюють супермаркети Варус

Відключення світла в Україні та Дніпрі вносять корективи в життя як самих мешканців, так і підприємств. Особливо гостро це відчувають супермаркети та магазини з їжею, адже деякий товар в них не може зберігатися без належних умов, наприклад, без морозильних камер. Журналісти сайту “Наше місто” взяли ексклюзивний коментар у прес-служби мережі супермаркетів “Варус”, щодо того, як в них організована робота в умовах перебоїв з електроенергією.

Наразі мережа супермаркетів VARUS під час відключень світла у Дніпрі продовжує роботу частково.

“Під час підготовки до зими ми вже встигли обладнати деякі з наших магазинів стаціонарними генераторами — там де, проблема відключень відчувається найгостріше. Окрім того, VARUS залучає мобільні генератори, щоб оперативно під’єднати до резервного джерела електроенергії ті супермаркети, в яких найбільший потік клієнтів у певні години. 

Компанія вже запустила процес купівлі нових генераторів, щоб збільшити кількість магазинів, які можуть працювати безперебійно. Це особливо актуально в умовах наближення зимового сезону та ймовірного збільшення тривалості відключень”, – повідомили в компанії.

Для тих магазинів, які поки що не обладнані генераторами, VARUS має чіткий алгоритм дій для працівників. Вони оперативно вживають заходів, щоб зберегти продукцію та у разі потреби перевезти її на зберігання в інший супермаркет мережі. 

“Загалом кампанію з енергоощадження мережа VARUS запровадила у 2020 році. У жовтні цього року ми додатково зменшили споживання електроенергії задля зниження навантаження на енергосистеми України. Зараз VARUS активно готується до настання холодів, щоб клієнти могли комфортно здійснювати покупки в супермаркетах мережі, незалежно від поточної ситуації в країні”, – додали в компанії.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: