Skip to content

Як комунальні підприємства Дніпра відновлюють роботу після ракетних ударів по енергетичній системі України

Як комунальні підприємства Дніпра відновлюють роботу після ракетних ударів по енергетичній системі України

Російські терористи вчергове нанесли масованих ракетних ударів по енергетичній структурі України. Через це майже все місто знеструмлено. Проте комунальні підприємства роблять все аби наразі відновити водопостачання та теплопостачання.

Наразі КП «Дніпроводоканал» ДМР займається відновленням безперебійної подачі води у будинки дніпрян. Щодо теплопостачання, то наразі всі підприємства Дніпра працюють над відновленням повної працездатності системи, проте зазначають, тут є залежність від подачі електроенергії та тиску у системі водопостачання.

На цей час працюють 44 котельні. Для повернення в нормальний ритм роботи більшість котелень КП «Теплоенерго» очікують повернення напруги та тиску водопостачання. На даний момент всі комунальні служби працюють над цим.

У КП «Коменергосервіс» зазначили, наразі без опалення 25 будинків на ж/м Північний.

Крім цього, наразі всі дорожні служби працюють у звичайному режимі над прибиранням вулиць міста. Також комунальники продовжують вивозити сміття, робота триває за графіком. На лінії працює 31 сміттєвоз. Полігон КП «Еко Дніпро» ДМР працює в плановому режимі.

Категорія: Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: