Skip to content

Підступний уламок міг наробити біди: у Дніпрі врятували бійця, біля якого розірвався снаряд

Аліна Рудич

Новини Дніпра: В 6-ій лікарні врятували бійця

Дніпровські лікарі продовжують робити справжні дива та рятувати наших воїнів-захисників. За кожного пацієнта переживають, як за рідного. Історії порятунку бійців вражають. Так, в міській лікарні №6 вчасно помітили уламок, який міг нанести більше шкоди, аніж куля. На щастя, наразі воїну нічого не загрожує. Про це журналістам сайту “Наше місто” розповіли в департаменті охорони здоров’я Дніпровської міської ради.

Микола (ім‘я змінено) отримав важку травму суглоба та поранення плеча. Біля нього розірвався ворожий снаряд. Уламки вмить прошили тіло. 

Хлопець одразу потрапив у шпиталь. Лікарі провели обстеження, дістали уламки та зашили рани. Все сталося швидко. Бо часу обмаль – йде війна, велика кількість поранених. Здавалося, що лихо вже минуло. Але біль в руці не полишав його, рани турбували.

Так Микола потратив у міську лікарню №6. Тут лікарі взяли ситуацію під свій контроль. Жодний рентген не показував проблеми, але фахівці знали, що робити. 

У зашитій рані хірурги знайшли ще один уламок – дерев‘яний. Його не зафіксував рентген-апарат, тому в шпиталі навіть не помітили. Якби не допомога фахівців, маленький шматочок деревини міг принести більше негараздів, ніж куля. Але лікарі впорались. 

Дякуємо лікарям за порятунок наших Героїв!

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: