Skip to content

Гори російського металобрухту: фотограф з Дніпра показав кадри легендарної Чорнобаївки

Ксенія Куземко

Розбита російська техніка та руїни міжнародного аеропорту Херсон у легендарній Чорнобаївці – дніпровський фотограф Антон Шевельов на своїй сторінці у фейсбук показав кадри легендарного села, повідомляє кореспондент «Наше місто».

“Чесно кажучи, я скептично відносився до історій про Чорнобаївку. Війна, треба підтримувати і давати позитивні новини, давати надію та робити патріотичні легенди, ну як мінімум перебільшували, але вчора, коли я попав в легендарну Чернобаївку, я був м’яко говорячи вражений, стоячі на злітній смузі, пройшовши по позиціям ворога, можу сказати дві речі, поперше, кабзда вони тут окопалися, перша армія світу по закопуванню, знимаю шляпу,  по друге, як же ми їх тут развалили, і це я бачив тіки 5-10% які размінували …”, – підписав світлини він.

Легендарна Чорнобаївка

Нагадаємо, російські війська після окупації регіону у лютому 2022 року завзято намагалися влаштувати свою базу на аеродромі в Чорнобаївці.

Утім, українські військові раз за разом знищували техніку та склади, які намагалися накопичити в аеропорту окупанти. Кількість таких спроб перевищила 20.

Легендарна Чорнобаївка

Наприкінці жовтня стало відомо, що з Чорнобаївки вперше з моменту захоплення Херсонської області ворог вивіз всю техніку.

11 листопада українські війська зайшли до Херсона.  

Легендарна Чорнобаївка
Легендарна Чорнобаївка
Легендарна Чорнобаївка
Легендарна Чорнобаївка

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: