Skip to content

Купити гірлянду на батарейках в Дніпрі: скільки коштують та як довго працюють

Через ракетні удари росії по критичній інфраструктурі практично у всіх регіонах України відбуваються відключення електроенергії. І Дніпро – не виключення. Тож містянам доводиться пристосовуватись до життя без світла. Дехто виготовляє свічки власноруч, щоб не сидіти у темряві.

Але якщо відключення електрики затягнеться надовго, варто запастися приладами з альтернативним джерелом живлення. Так новорічні гірлянди та декоративні світильники, що працюють від звичайних батарейок, можуть непогано підсвітити приміщення. Сайт «Наше місто» повідомляє про їх наявність у торгівельній мережі та вартість.

Гіпермаркет «Епіцентр» пропонує такі ціни на гірлянди:

  • 40 ламп – 81 грн
  • 100 ламп – 135 грн.
  • 160 ламп – 277 грн

Jysk також пропонує великий вибір гірлянд на батарейках, найдешевша – на 40 ламп коштує 100 грн. Але йдеться, що на деякий товар діють акційні ціни і знижки.

  • 100 ламп – 250 грн
  • 276 ламп – 650 грн

На сайті OLX можна замовити як нові гірлянди, та і вживані. Ціни різні. Так нову гірлянду на батарейках можна придбати від 100 грн. Гірлянду довжиною 5 метрів продають вже за 200 грн. А десятиметрову – за 490 грн.

Новини Дніпра: Купити гірлянду на батарейках - Наше Місто

Тож гірлянди можуть не лише створювати новорічний настрій, а й стануть у нагоді під час відключення світла. Варто лише пам’ятати, що потрібно не лише придбати гірлянду, а й зробити достатній запас батарейок.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: