Skip to content

Збереже до 40% тепла: що таке “третє скло” та де купити у Дніпрі

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Третє скло ціна

Третє скло – спеціальна плівка, якою обклеюють вікна, щоб зберегти тепло в приміщенні. В умовах надскладного опалювального сезону вона може стати в нагоді. Така плівка монтується за допомогою фену та може зберегти до 40% тепла в оселі. Де придбати та скільки вона коштує, розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

Якщо ви використовуєте металопластикові вікна, то ви захищені від задування холодного повітря завдяки гумовим ущільнювачам, встановленим у пластикових рамах. Але, незважаючи на подвійні або навіть потрійні склопакети, ви можете помітити, що вікна в мороз досить холодні. А це вказує на значні тепловтрати у вашій оселі.

Така плівка має ідеальну прозорість, надзвичайно низький коефіцієнт теплопередачі, низьку статичність (не збирає пил), високу ефективність використання як взимку, так і влітку. Виключає утворення льоду на шибках з боку кімнати, в більшості випадків вирішує проблему вікон, що “плачуть”.

В Інтернет-магазинах ціни на таку плівку стартують від 80 гривень за комплект на 1 вікно. Вибір виробників досить великий.

У Дніпрі таку плівку продають в “Епіцентрі” та магазинах з товарами для дому.

Монтувати таку плівку необхідно за допомогою фену. Ті, хто вже її встановив кажуть, що процес доволі легкий та не займає багато часу.

Читайте також: Коронавірус з’їв легені на 80%: в інфекційної лікарні Дніпра врятували 55-річного військового.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: