Skip to content

Лікарі говорять «Все буде добре»: у Дніпрі врятували бійця, якому снайпер влучив в голову

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Врятували бійця, якому снайпер влучив в голову

У Дніпрі продовжують рятувати життя нашим захисникам. Не жаліючи себе, роблячи все можливе і неможливе, лікарі вдень і вночі повертають до життя українських Героїв. Одну з історій порятунку журналістам сайту “Наше місто” розповіли в департаменті охорони здоров’я ДМР. 

51-річний Олексій(ім‘я змінено) боронив нашу країну на полі бою. Серед тисяч ворожих куль, які летять в бік України, одна наздогнала і його.

Він зустрів її під час наступу на противника, коли точилися запеклі бої. Там в чоловіка стріляв снайпер, куля влучила йому просто в голову і зупинилась у м‘яких тканинах.  

Як стане відомо пізніше, поряд з чоловіком в цю ж секунду  підірвалась і міна. Але життя виявилось сильнішим за смерть, і Олексій врятувався. 

У важкому стані Захисник прибув до лікарні у Дніпрі. Часу для прийняття рішень у лікарів було обмаль, адже рахунок за його життя йшов на секунди: “Ми маємо зробити неможливе, іншого виходу немає”. 

Складна операція тривала декілька годин, ніхто не міг припустити, чим все закінчиться…Але сильний дух Захисника та професійна робота лікарів зробили свою справу. Операція пройшла успішно та кулю витягнули. 

Ця історія сталась декілька днів тому. Олексій знаходиться під наглядом лікарів, зі струсом мозку після розриву міни та раною, що поступово загоюється.

Його стан покращується щодня, і лікарі дають сміливий і неодмінний прогноз: «Все буде добре!».

Читайте також: Відвоювали у вогню і болю: у Дніпрі врятували військового з опіками тіла більше 60%.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: