Skip to content

Відвоювали у вогню і болю: у Дніпрі врятували військового з опіками тіла більше 60%

Новини Дніпра: Врятували військового з опіками тіла більше 60% - Наше Місто

Дніпровські лікарі творять справжні дива. 24-річний Славко, захисник України, потрапив в міську лікарню в серпні з опіком тіла близько 65%. Вогонь понівечив кінцівки, дихальні шляхи та обличчя воїна. Під час виконання бойового завдання стався вибух, що наніс руйнівні пошкодження солдату, розповіли журналістам сайту «Наше місто» в департаменті охорони здоров’я Дніпровської міськради.

Герой переніс 5 важких операції, які, здавалося, були довшими за життя. Пересадки шкіри та понад 30 процедур переливання крові. Його стан був дуже важким, але лікарі боролися за його життя будь-що. 

Новини Дніпра: Врятували військового з опіками тіла більше 60% - Наше Місто

Прийшовши до тями, хлопець сказав: «я маю бути з ними» та благав медиків опікового відділення лікувати його швидше, аби скоріш повернутися до побратимів. 

Після пекельних випробувань, старань лікарів, жаги до перемоги, життя та боротьби – стан хлопця вже покращується. Майже 3 місяці він був прикутий до постілі. Та вже зараз намагається вставати на ноги і робити кроки, як вперше.

Лікарі піклуються не тільки про фізичну реабілітацію хлопця, але про моральний стан. Аби загоювались не тільки опіки, а й душевні рани.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: