Skip to content

“Чорна п`ятниця” наближається: які знижки підготували магазини Дніпра

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Чорна п'ятниця знижки

Чорна п’ятниця – всесвітній день розпродажів, що розпочався зі США. Традиційно з цього дня розпочинається великий зимовий розпродаж. З року в рік “чорна п’ятниця” припадає на період з з 23 по 29 листопада. У 2022 році розпродаж стартує 25 листопада, але магазини вже почали готуватися до цього дня заздалегідь. Які ж знижки пропонують магазини Дніпра, читайте в матеріалі журналістів сайту “Наше місто”.

Традиційно одними з найбільших знижок можуть похизуватися магазини електроніки та техніки. Подекуди знижки сягають 60%. Репетицією до “чорної п’ятниці” стане Всесвітній день шопінгу 11.11. Багато мереж електроніки планують знижки і на цей день.

“Розетка” анонсувала знижки до -60%, “Ельдорадо” – до 55 %, “Комфі” – до 50%.

Магазини взуття та одягу теж не відстають. Наприклад, “Інтертоп” надає знижки на літнє та зимове взуття. “Міратон” повідомив про знижки до Всесвітнього дня шопінгу.

Український бренд одягу VOVK також влаштував розпродаж – знижки до 40%.

Магазини з товарами для дому також оголосили про майбутні знижки. “Епіцентр” обіцяє аж до -90%, в JYSK заінтригували привабливими цінами.

Ближче до 25 листопада, ймовірніше, ще більше магазинів повідомлять про знижки. Якщо ви давно планували зробити якусь вартісну покупку, то “чорна п’ятниця” – чудовий спосіб зекономити кошти.

Читайте також: Новий рік влетить в копієчку: у Дніпрі почали продавати ялинки і прикраси по космічним цінам.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: