Skip to content

Форма, авто, «цікаве обладнання»: Штаб оборони Дніпра зміцнює армію до зими

Форма, авто, «цікаве обладнання»: Штаб оборони Дніпра зміцнює армію до зими

Зима – це складний час, особливо для війни. Не лише для життя людей. Україна опинилася в таких умовах, коли за чисельності нашої армії, ми не забезпечені всім, чим необхідно було б. Але, з іншого боку, безперечно, звичайно, ніхто не розраховував на таку війну, яку розв’язав путін проти України – таку глобальну війну. Тому тут нема на що нарікати. Голова Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан розповів про роботу Штабу в цьому напрямі, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на ДніпротВ.

«Справді, Штаб оборони забезпечує форму. Буквально вчора було видано півтори тисячі комплектів різним підрозділам територіальної оборони. На наступному тижні ми видаємо частково форму службовцям протиповітряної оборони та чекаємо ще близько 8-10 тисяч комплектів, які були замовлені, для того щоб роздати їх і Теробороні, і ППО, і, можливо, службі ДССТ, яка займається охороною мостів, будівництвом понтонних переправ і так далі.

Тому формою ми займаємося, забезпечуємо, але потужності України обмежені у цьому плані, а імпортну форму може лише закуповувати Міністерство оборони за прямими контрактами у міжнародних партнерів.

Можу сказати також, що ми передали дуже цікаве обладнання для військовослужбовців Об’єднаного командування «Схід» та Тероборони. Це противодронні рушниці, які ми закупили для того, щоб можна було заздалегідь виявляти ворожі дрони і таким чином їх приземляти, збивати», – розповів він.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: