Skip to content

Сидів в завалах: унікальна історія Кота з дніпровського АТП, в яке влучила ракета

Сидів в завалах: унікальна історія Кота з дніпровського АТП, в яке влучила ракета Новини Дніпра

Росіяни руйнують життя не лише людей, а і тих, хто зовсім безпорадний під час війни. Тварини також стали жертвами  повномасштабного вторгнення. Так, один вусань на ім’я Кіт спокійно жив саме  на тому  АТП, куди влучила російська ракета, передає журналіст «Наше Місто».

Нагадаємо, того дня ракета типу «Іскандер» прилетіла в будинок людей і хвостатого сусіда. Про нього як і про інших мешканців АТП піклувався їх «котячий тато» – це директор  авто-транспортного підприємства Клокун Михайло. Він дбав про всіх тваринок, які потрапляли до них за різних обставин і залишались жити на території АТП.

 Під час вибуху Кіт отримав контузію , він переховувався більше доби .  Маленьке створіння було голодне та налякане , коли його нарешті змогли дістати рятувальники.  І знайшли його лише після того, як закінчився пошук усіх загиблих. Здавалось, кіт по-своєму допомагав рятувальникам.

Через стрес Кіт може їсти тільки в присутності людини поруч, так підсвідомо він потребує захисту.

Навіть маленька тваринка розуміє, з ким ми маємо справу! Пам’ятаймо, що вороги які  прийшли на нашу землю не мають ніяких моральних принципів, але перемога буде за нами!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: