Skip to content

У Дніпрі розповіли, як після ракетного удару вдалося швидко повернути воду ж/м Придніпровськ

Михайло Чернов

Вода на ж/м Придніпровськ - Наше Місто

Комунальні служби Дніпра показують чудові приклади оперативної та злагодженої роботи у критичних ситуаціях, що виникають через ворожі обстріли. Так, нещодавно співробітники КП “Дніпроводоканал” дуже оперативно відновили енергопостачання важливого інфраструктурного об’єкту на лівому березі та відновили його роботу, повідомляє «Наше місто».

Після нещодавнього удару противника по об’єкту енергетики у Дніпрі залишився без електропостачання житловий масив Придніпровськ. Тимчасово перестала працювати розташована тут каналізаційно-насосна станція, яка забезпечує відведення та перекачування стоків цього масиву та прилеглих мікрорайонів.

Однак комунальні служби оперативно вжили заходів та змогли виправити ситуацію, розповів заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

Так, на КНС у Придніпровську швидко доставили пересувний генератор. За його допомогою буквально за дві години фахівці забезпечили енергопостачання об’єкту та відновили роботу станції. А отже – повернули мешканцям будинків ж/м Придніпровськ у та у сусідніх мікрорайонах звичні блага цивілізації. Незабаром було відновлено енергопостачання КНР у звичайному режимі.

Заступник мера Дніпра наголосив: міські комунальні служби завчасно готувалися до дій у позаштатних ситуаціях. Зокрема, було придбано та підготовлено до роботи дизельні генератори.

– Ми підстраховані на критичні випадки, – пояснив Михайло Лисенко. – Є необхідний запас дизельних генераторів, щоб своєчасно відреагувати на можливі критичні ситуації.

Створено запаси палива.

Такі потужні генератори комунальних служб Дніпра зможуть оперативно підвезти до тих об’єктів, які необхідно негайно забезпечити енергією.

– Алгоритм дій відпрацьовано, – наголошує Сергій Ченчевич, начальник інспекції з контролю за ремонтами КП “Дніпроводоканал”. – Наше підприємство готове до таких нестандартних ситуацій. Кожен фахівець знає, що йому треба робити.

Тільки цифри

  • 3 тис. куб. м стоків день перекачує КНС у Наддніпрянську
  • 275 кВт – потужність дизельного генератора
  • До 9 години генератор може постачати енергією інфраструктурний об’єкт

Фото Сергія Бараненка

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: