Skip to content

Пішли на фронт в перші дні вторгнення: у боях за Україну загинули Герої з Дніпропетровщини

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинув Зеленський Сергій Сергійович

Кожного дня Україна втрачає найкращих представників нації. Завжди, коли бачимо новини про успіхи ЗСУ на фронті, маємо пам’ятати, якою ціною вони даються. Так, в боях з окупантами загинули двоє Героїв з Дніпропетровської області – 43-річний Володимир Галицький і 25-річний Дмитро Савельєв, повідомляє «Наше місто» з посиланням на пост Криворізької районної адміністрації та сторінку компанії «Рудник «Суха Балка».

Житель Апостолового, Володимир Галицький, мобілізувався до Збройних сил України на другий день після повномасштабного вторгнення. Чоловік служив гранатометником, загинув 27 вересня на одному з найгарячіших напрямків – під Бахмутом.

25-річний Дмитро Савельєв працював машиністом бурової установки. На фронті був з 26 лютого. Загинув 1 жовтня під час наступу на херсонському напрямку. У Героя залишилися півторарічна донька.

Редакція сайту «Наше місто» висловлює щирі співчуття родинам та близьким полеглих Героїв. За майбутнє України вони віддали найцінніше, що в них було – своє життя. Вічна пам’ять…

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: