Skip to content

Зруйновані квартири, є поранені: окупанти влаштували пекельну ніч для Дніпропетровщини

Аліна Рудич

Росіяни продовжують наносити нищівних ударів по цивільним об’єктам Дніпропетровської області. Найбільше цієї ночі постраждав Нікополь. Туди прилетіли близько 30 снарядів з російських «Градів» та важкої артилерії. Про це повідомив голова ДніпроОВА Валентин Резніченко, повідомляє «Наше місто».

Загалом протягом ночі було зафіксовано 6 обстрілів. Постраждало 4 людини в Нікополі – чоловіки 28, 48, 50 та 66 років. Двоє з них у лікарні.

«Понівечені понад 30 багатоповерхових та приватних будинків. В одній з багатоповерхівок зруйновані 4 квартири. Місто лишилося без води – пошкоджені мережі насосної станції водоканалу. Понад 7 000 родин – без світла. Половину енергетики уже підключили. Роботи з відновлення ліній тривають. Обстріли пошкодили і школу, аптеку, промислове підприємство, зерновий елеватор, крамниці та адмінбудівлі.

У Марганецькій та Червоногригорівській громадах масштаби руйнацій з’ясовуються. Попередньо, без постраждалих.

У Покровській громаді Синельниківського району через ворожу атаку загорілися склади сільгосппідприємства. Вогнеборці полум’я загасили. Люди неушкоджені», – написав Валентин Резніченко.

Читайте також: Масований ракетний удар по Харкову: масштабні руйнування, є жертви.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: