Skip to content

Допомога переселенцям у Дніпрі: де отримати безкоштовні юридичні консультації

Ксенія Куземко

Війна принесла українцям багато біди. Після російського вторгнення мільйони людей залишили свої домівки та стали вимушеними переселенцями, які потребують всілякої допомоги. З 2014-го року у Дніпрі розпочала свою роботу громадська організація “Правозахисна група “Січ”. Волонтери надають безкоштовну юридичну та іншу допомогу багатьом постраждалим від “руського миру”. Останні 7 місяців роботи тут побільшало, повідомляє кореспондент «Наше місто».

Станом на 1 вересня в Дніпропетровській області офіційно зареєстровано 329 тисяч переселенців. Такі дані надає Департамент соцзахисту населення обласної військової адміністрації. Найбільше біженців з Донецької та Луганської областей. Всі ці люди залишились без домівки та постійно стикаються з різноманітними проблемами.

Допомогу переселенцям громадська організація “Правозахисна група “Січ” надає на безоплатній основі. Зокрема, юридичні консультації, вторинна правова допомога, представництво клієнтів у судах, органах виконавчої влади, місцевого самоврядування та інше.  Програмна директорка організації розповідає, що наразі робота коллективу є вкрай актуальною та користується неабияким попитом.

Контакти ГО “Правозахисна група “Січ”, за якими можна отримати допомогу:

Телефон:  +38 095 903 33 61

Сторінка ГО у ФБ: https://www.facebook.com/pgsich

Сайт: http://sich-pravo.org/

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: