Skip to content

Геннадій Корбан розповів, як Дніпро та область готують рубежі оборони до зими (Відео)

Новини Дніпра: Геннадій Корбан про рубежі оборони

Голова штабу тероборони Дніпра Геннадій Корбан в інтерв’ю на ДніпротВ розповів про ситуацію в Дніпрі та області, а також про те, як рубежі оборони дооснащуються до зими, повідомляє «Наше місто».

 «Ми справді практично закінчили будівництво рубежів. Це близько п’яти кіл – п’яти ліній оборони, які збудовані навколо Дніпра та Дніпропетровської області. Це все зроблено за координатами Генерального штабу, з військової науки, так би мовити.

В даний момент рубежі дооснащуються – тому що йде попереду у нас осінньо-зимовий період, природно, буде волога, будуть дощі. І тому багато оборонних споруд потрібно дооснастити деревом, бетонними спорудами, які ми продовжуємо лити в якості укріплень для оборонних рубежів, і так далі, і так далі. Тобто так говоритимемо – вони побудовані, і ми їх дооснащуємо.

Єдине, де ще проводяться роботи – це на Запорізькому напрямку. Тому що Харківський напрямок, слава Богу і слава нашим ЗСУ, зараз не становить загрози для Дніпропетровської області. Тому частина техніки, частина сил перекинуті на Запорізький напрямок. Для того, щоб ще покращити – сказати українською – зміцнити на цьому напрямі нашу оборону.

Тому вже фактично навертаємо, що називається. Оборона збудована, зараз ми її покращуємо, покращуємо та покращуємо», – зазначив Геннадій Корбан.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: