Skip to content

Джип на червоне світло збив двох жінок і дитину у Дніпрі: що відомо про стан постраждалих

26 вересня у Дніпрі на Старомостовій площі Nissan збив 7-річну дівчинку і двох жінок на пішохідному переході. Як виявилося пізніше, чоловік тікав з місця аварії, яку спровокував раніше, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на ДніпротВ.

«Водій на джипі поїхав на червоне світло, збив дитину та двох жінок — маму з донькою та інша жінку, яка йшла з пакетами. Він її простягнув машиною, вона лежала вся покручена», – розповів очевидець.

Двоє жінок у важкому стані. Життю 7-річної дівчинки загрози немає.

«Дитина була оглянута всіма спеціалістами, проведене невідкладне обстеження. Пошкоджень внутрішніх органів не виявлено, пошкодження кісткового скелету не виявлено. У дитини встановлено діагноз «струс головного мозку середнього ступеню тяжкості і рана в області підборіддя». Надана вся невідкладна допомога, дитина знаходиться у одному з відділень лікарні, де їй надається допомога», – розповів лікар Олександр, який опікується дівчинкою.

Водія наразі затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та за вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, а саме — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Зараз затриманий дає свідчення. Слідчі дії тривають.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: