Skip to content

Кому з знаків Зодіаку важко вийти заміж

Ксенія Куземко

Для багатьох дівчат набуття любові стає складним завданням. Але ще складніше зберегти відносини. У любовному союзі не всім під силу знаходити компроміси та поступатися власними принципами заради партнера. У результаті деяких випадках не доходить навіть до весілля — закохані розбігаються через невідповідність характерів. Кореспондент «Наше місто» розповість про два знаки Зодіаку, чиїм представницям довго не вдається вийти заміж.

Козеріг

Дівчата-Козероги вперті, вимогливі, цілеспрямовані. З такими поряд чоловіки почуваються не надто мужньо, тому часто спілки розпадаються. Саме тому Козерогам довго не вдається піти під вінець із справді добрим обранцем.

Ще слід додати те, що Козероги – жахливі домогосподарки. Вони зовсім не люблять створювати затишок та красу у місці, де живуть. Їм простіше викликати клінінг та замовити їжу з магазину.

Стрілець

Для дівчат-Стрільців на першому місці їхня кар’єра та позиція у суспільстві. Вже потім йде сім’я та романтичні взаємини. З цієї причини багато чоловіків уникають Стрільців, не отримуючи романтики та належної жіночої уваги. Також Стрільці часто приймають у собі ” чоловічі ” ролі, перетягуючи він ковдру у питанні прийняття рішень. Це створює певну конкуренцію, через що партнер може почуватися слабким.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: