Skip to content

Чуже щастя і досягнення виводять із себе: найбільш заздрісні знаки Зодіаку

Ксенія Куземко

Заздрість — якість, що руйнує людину зсередини. Така людина ніколи не буває по-справжньому щасливою, адже вона завжди фокусуватиме свою увагу на тих, хто живе краще. Астрологи назвали найбільш заздрісні знаки Зодіаку. Про це повідомляє кореспондент «Наше місто» з посиланням на УНІАН.

Риби

Перший лідер – це Риби. Такі люди дуже уважні та розважливі. Вони обов’язково помітять, якщо ви купили новий дорогий смартфон або якийсь одяг, запитають про те, звідки гроші на іншу дорогу покупку. А все тому, що вони звикли рахувати чужі гроші і завжди заздрять багатству інших.

На жаль, почуття заздрощів ні до чого доброго не призводить. Найчастіше Риби в гонитві за іншими забувають про себе. Саме тому нечуваних висот вони часто не домагаються, і все життя проводять із почуттям заздрості та поразки, адже у когось щось явно буде краще.

Скорпіон

Другий лідер серед найзаздріших знаків – Скорпіон. Представники цього знаку зодіаку взагалі не довіряють оточуючим, і можуть легко зіпсувати з ними стосунки просто так, особливо коли у тих все прекрасно в житті.

Заздрять вони навіть найближчим друзям. Тому коли у друзів Скорпіонів трапляється щось дуже гарне, ті не можуть повноцінно за них порадіти. Така вже в них натура.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: