Skip to content

Скандал з Аллою Пугачовою в росії: «харошая русская» чи справді проти путіна

Новини Дніпра: Алла Пугачова - Наше Місто

Російська співачка Алла Пугачова відкрито заговорила проти дій влади рф. Після того, як Максима Галкіна визнали «іноземним агентом» у росії, усі чекали, що ж на це скаже його дружина Алла Пугачова. І нарешті співачка оголосила свою позицію. На своїй сторінці Instagram Пугачова публічно звернулася до мінюсту рф з проханням теж додати її до переліку осіб «іноземних агентів», повідомляє сайт «Наше Місто».

«Прошу зарахувати мене до лав іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною та щирою людиною, справжнім і непідкупним патріотом росії, який бажає батьківщині процвітання, мирного життя, свободи слова і припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм та обтяжують життя наших громадян», – написала Пугачова.

Новини Дніпра: Алла Пугачова проти путіна - Наше Місто

Пост зірки набрав сотні тисяч лайків і викликав неабиякий резонанс як в росії, так і в Україні. До речі, українці розділилися у думках щодо цієї новини. Багато хто вважає, що таким чином пропагандистські ЗМІ путіна ліплять з Алли Пугачової «харошою русскую», щоб показати типу в росії ще є залишки демократії. З цими думками можна легко погодитися, бо в пості артистка навіть війну війною не називає. Інші ж, як наприклад, екс-заступник міністра МВД Антон Геращенко вважає, що «звернення Пугачової із проханням включити її до списку «іноагентів» – це кінець для путіна». Як би там не було, але скандал вийшов непоганий.

Категорія: Афіша, Війна, Новини Дніпра, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: