Skip to content

Проста і смачна страва: фарширований перець з м’ясом і грибами

Ксенія Куземко

Новини Дніпра: фарширований перець з м'ясом і грибами

Фарширований перець з м’ясом і грибами – проста і смачна страва, яку під силу зробити навіть господині, що починає. Технологія приготування нескладна, але потребує уважності. Кореспондент «Наше місто» розповість рецепт апетитних перчиків із начинкою.

Інгредієнти

  • Перець солодкий – 2 шт.
  • Фарш м’ясний – 200 г
  • Гриби – 60 г
  • Сир твердий – 50 г
  • Сметана – 50 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень сушена або свіжа – за смаком

Спосіб приготування

Перці вимити, видалити насіння та розрізати овочі навпіл. Сир натерти на тертці, обсмажити гриби до золотистого кольору. У м’ясний фарш додати гриби, чорний перець, сіль та сметану, перемішати. Нафарширувати перці начинкою та відправити до духовки. Запікати 30-40 хвилин при 210°C. За 10-15 хвилин до готовності дістати перці, посипати сиром натертим.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: