Skip to content

SMS-повідомлення, які рятують життя

SMS-повідомлення, які рятують життя - Наше Місто

Уявіть, що повідомлення, які ви відправляєте зі свого телефона, можуть врятувати людське життя! Завдяки системі благодійних SMS–повідомленням для ініціативи «Дитяча надія» від компанії Київстар та платформи dobro.ua  – онко- та кардіовідділення українських лікарень отримують необхідне медичне обладнання.  

Нещодавно саме завдяки цій благодійній акції було передано життєво необхідну апаратуру дитячій лікарні Дніпра! 

Дешевше філіжанки кави 

Проєкт «Дитяча надія» дозволяє щомісяця зібрати благодійну допомогу у розмірі  350 тисяч гривень завдяки регулярним SMS, вартість яких  10-15 гривень! Це менше, ніж середня вартість філіжанки кави! Але це неймовірна допомога для дітей, які вимушені жити і боротися зі страшними діагнозами. 

 SMS-повідомлення, які рятують життя - Наше Місто

У Софії Гарькавої з Кам’янського діагностували неходжкінську лімфому.  15-річна дівчинка веде боротьбу з цим діагнозом вже 4 місяці. Лікарям вдалося стабілізувати стан дівчинки, і у Софії з’явилась надія на одужання. Ця мужня дівчинка мріє стати нейробіологом. Та через хворобу наразі для неї навчання неможливе. Курс хіміотерапії тривалий – може зайняти до 2 років, але Софія дуже по-дорослому говорить про свою хворобу. Зазначає, що відчула покращення після операції, і тепер  вона має «ремесійний статус». 

 Фахівці зробили всі необхідні інструментальні і лабораторні обстеження, аби підтвердити діагноз і швидко почати лікування Софії. І найголовніше – у лікарів з’явились сучасні холодильники – для заморозки і розмороження крові кісткового мозку. Камери також придбали з допомогою системи SMS – повідомлень «Дитяча надія».  

 SMS-повідомлення, які рятують життя - Наше Місто

Лікарі наголошують: придбана апаратура була необхідна для моніторингу стану дитини і успішного контролю процесу лікування до найменших деталей. А значить – зробила лікування швидким, ефективним і успішним. 

Подарунок кожному 

Попри важкий час, який зараз переживає уся країна, українці продовжують допомагати усім тим, кому ще важче.  Діти з онкологічними діагнозами щоденно ведуть свою війну з хворобами! Щороку в понад тисячі дітей в Україні діагностують онкологічні захворювання. У світі понад 70% дітей виліковуються. В Україні — лише 41,4%! 

 SMS-повідомлення, які рятують життя - Наше Місто

За майже 4 роки існування «Дитячої надії» було зібрано вже понад 12 мільйонів гривень, а допомогу отримали 48 дитячих відділень. Систему благодійних SMS-повідомлень для ініціативи «Дитяча надія»  підтримали понад 220 тисяч абонентів передплаченого зв’язку Київстар. Майже 19 тисяч з них щомісяця відправляють відповідні SMS -повідомлення. Наразі кожен благодійник до 30 вересня може отримати  у подарунок промокод на 14 днів доступу до всього контенту Київстар ТБ – без додаткової плати. Як стати дитячою надією – дізнавайтесь за посиланням.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: