Skip to content

В ДТЕК Дніпровські електромережі зробили важливу заяву по опалювальному сезону

Новини Дніпра: ДТЕК Дніпровські електромережі по опалювальному сезону

Цьогоріч через війну в Україні очікується дуже складний опалювальний сезон. Як неодноразово заявляв міський голова Дніпра Борис Філатов, місто активно до нього готується і має стримано оптимістичний сценарій на його проведення. Але, на жаль, війна продовжується, росія продовжує завдавати ракетні удари по критичній інфраструктурі. І куди ворог вдарить наступний раз, нікому невідомо. ДТЕК Дніпровські електромережі дали поради містянам, як під час низьких температур підтримувати комфортну температуру у своїх домівках і безпечно користуватися опалювальною технікою, повідомляє сайт «Наше місто».

Піклуючись про добробут клієнтів, ДТЕК Дніпровські електромережі рекомендує дотримуватися 7 простих правил, які допоможуть не залишитися без світла взимку:

  • 1.      Не перевищуйте дозволену потужність, яка зазначена у договорі на розподіл. Це може призвести до аварійного знеструмлення вашого помешкання та навіть цілої вулиці. У разі необхідності збільшити дозволену потужність можна в оновленому онлайн-кабінеті з приєднання.
  • 2.      Розподіляйте навантаження  так, щоби одночасна робота потужних електроприладів не призвела до спрацювання захисних автоматів через перенавантаження.
  • 3.      Намагайтеся уникати пікових годин навантажень. Зазвичай це час з 7:00 до 11:00 та з 20:00 до 22:00. За можливістю включайте побутову техніку в інші години.
  • 4.      Активно використовуйте нічний режим енергоспоживання. Включайте опалювальні прилади, посудомийні та пральні машини у нічний час після 23:00. Це допоможе знизити навантаження та заощадити до 50% на двозонному чи тризонному тарифі.
  • 5.      Перейдіть на трифазне підключення, яке дасть змогу розподілити потужність та виділити окрему фазу на електроопалення або інший потужний електроприлад. Замовити трифазне підключення можна через оновлений кабінет з приєднань.
  • 6.      Слідкуйте за справністю внутрішньобудинкових мереж. У разі іскріння, задимлення або перегріву проводів негайно вимкніть вхідні автомати та зверніться до електрика. Не намагайтеся усунити несправність самостійно. Це може бути небезпечно.
  • 7.      Надавайте перевагу енергоощадним та енергоефективним пристроям з маркуванням А, А+, А++ та А+++.

Пам’ятайте, що про відсутність світла можна сповістити ДТЕК Дніпровські електромережі через:

  • ·                    сайт компанії ДТЕК Дніпровські електромережі;
  • ·                    чат-бот у Telegram або Viber;
  • ·                    особистий кабінет на сайті ДТЕК Дніпровські електромережі;
  • ·                    за телефонами: +38 (056/066/067/063) 790-99-00.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: