Skip to content

Потрощені автомобілі, паніка і натовп: що сталося з 73-ю маршруткою на пр. Поля (Фото)

Новини Дніпра: ДТП на Поля - Наше Місто

Сьогодні, 1 вересня, на перехресті пр. Поля і вул. В. Антоновича відбулася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждало декілька автомобілів. Як повідомили деякі телеграм-канали та ЗМІ, у автобуса «Еталон», який працював на 73 маршруті, відмовили гальма, і він на високій швидкості зніс огорожу і пошкодив припарковані автомобілі. Щоб дізнатися, що трапилося насправді, журналісти сайту «Наше місто» звернулися за коментарями в департамент транспорту Дніпровської міськради.

Новини Дніпра: ДТП на Поля - Наше Місто

Там нам повідомили, що гальма тут ні до чого. Вони були справними й працювали штатно.

Новини Дніпра: ДТП на Поля - Наше Місто

Водій розповів, що на дорогу раптово вискочив пішохід, і щоб уникнути зіткнення, йому довелося різко взяти вправо. Автобус колесом вдарився об бордюр, воно вистрілило. Далі кинуло на огорожу.

Проте, переглянувши камери відеоспостереження було виявлено, що водій намагався “проскочити” перехрестя на забороняючий сигнал. Внаслідок ДТП постраждалих або травмованих немає, автобусу замінили пошкоджене колесо і відправили у парк для відновлення цілісності кузову. На водія ж представниками Національної поліції складено адміністративний протокол за порушення ПДР. Крім цього, водія буде звільнено з підприємства та занесено до «чорного списку». Влаштуватися кермувальником громадського транспорту у Дніпрі він вже не зможе.

“Одночасно з цим, хочемо спростувати інформацію про те, що у автобусу нібито відмовили гальма ще за кілька зупинок до цього. Після ДТП автобус відправився у парк своїм ходом, гальма працювали, по заїзду в АТП було перевірено гальмівну систему, яка виявилася у нормі. Зі слів водія, він сам озвучив пасажирам версію про несправність гальм з метою уникнення відповідальності.

Просимо всіх уважніше ставитися до інформації, не довіряти незнайомим особам. У час інформаційної війни, можуть бути будь-які провокаційні заяви, фейкові новини та дезінформація. Користуйтеся тільки перевіреними та офіційними джерелами», – розповіли в департаменті.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: