Skip to content

У Дніпрі дітей не пустили до підвалу під час тривоги, бо вони там не прибирали: коментар ОСББ

Софія Танченко

Новини Дніпра: Дітей не пустили до підвалу

Нещодавно у Дніпрі стався скандал через те, що підлітків не пустили до підвалу під час тривоги. А причиною такого вчинку було те, що ні ці діти, ні їх батьки не прибирали у цьому підвалі. Журналісти «Наше місто» вирішили розібратися в ситуації і зв’язалися з головою правління ОСББ.

Сталося все біля житлового будинку за адресою вул.Тітова, 13. Між мешканцями під’їзду та підлітками сталася сварка через те, що діти хотіли сховатися у підвал під час тривоги, але жителі дому не пустили їх, бо ті не прибирали там.

Відео можна дивитися тут – https://youtube.com/shorts/OxiZNosUxW0?feature=share

За словами  голови правління ОСББ цього дому, Андрія Романовича, між мешканцями дому та дітьми вийшло непорозуміння.

Адже під час повітряної небезпеки ніхто не має права забороняти ховатися у підвалі. Навіть простий перехожий, який не живе у цьому будинку, може прийти сховатися.

«Мене в той день не було вдома. Тому достеменно всієї ситуації я не знаю. Можу повідомити лише те, що у нашому домі є 2 підвали, які ми прибрали для себе. Один з них нещодавно затопило, тому там ще неможна ховатися, все мокре. А діти хотіли сховатися в той підвал, що чистий. Чому мешканці їх не пустили – я не знаю», – повідомив Андрій Романович.

Також він додав, що конфлікту вже нема. Питання вирішене.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: