Skip to content

Якщо нам не допомагають, то ми вирішуємо питання самостійно, – Кличко про відсутність діалогу з урядом

Новини Дніпра: Кличко про діалог з урядом

Мер Дніпра Борис Філатов в інтервʼю «Дзеркалу тижня» скаржився на Кабмін і на премʼєра через рішення уряду повернути усі закупівлі органів місцевого самоврядування, у тому числі на армію та ТрО, в систему Prozorro. Це ускладнило місцевій владі можливість оперативно здійснювати закупівлю товарів та обладнання. Мер Києва Віталій Кличко в інтерв’ю виданню “Бабель” розповів, чи був діалог з владою з цього приводу, повідомляє “Наше місто“.

Від премʼєра я від початку війни нічого не чув і не бачив. Телефонував йому багато разів, навіть sms писав. Але бажання чи зацікавленості спілкуватися не побачив. Добре… Якщо нам не допомагають, тоді ми робимо все для того, щоб вирішити питання самостійно. І поки що в нас виходить.

У вас взагалі немає діалогу з урядом, а з Офісом президента є?

Я зустрічаюсь майже з усіма міністрами, коли потрібно. З премʼєр-міністром намагався багато разів. В ОП я спілкуюся з представником, який відповідальний за…

Регіональну політику? Кирило Тимошенко?

Кирило Тимошенко. І все.

У вже згаданому інтервʼю Гордону ви сказали, що з ОП ви спілкувалися лише кілька разів. Чому така слабка комунікація з мером Києва під час війни?

Я намагаюся вийти на звʼязок у двох випадках: коли Києву потрібна допомога і коли Київ може надати допомогу. Якщо на звʼязок ніхто не виходить, чи вони не можуть надати допомогу, чи наша допомога не потрібна, я використовую всі свої важелі і можливості. Якщо не прямо, то в обхід все робимо.

Категорія: Новини Дніпра, Новини політики Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: