Skip to content

Жителів Нікополя і району просять весь тиждень бути особливо обережними

Ксенія Куземко

Жителів Нікополя і району просять весь тиждень бути особливо обережними

З урахуванням складної ситуації у Енергодарі, мешканців Нікопольщини попереджають про можливість інтенсивних ворожих атак. Євген Євтушенко, голова Нікопольскої РВА, звернувся до мешканців міста, повідомляє кореспондент «Наше місто».

Так, вчора близько 17:30 окупанти, використовуючи РСЗВ, здійснили обстріл берегової смуги поряд з одним із сіл Марганецької ТГ. Руйнувань та постраждалих немає.

Додатково було здійснено близько 10 пострілів зі ствольної артилерії. Снаряди упали за межами населених пунктів Марганецької і Червоногригорівської ТГ.

В межах інших територій  обстрілів не було.

Крім того, 14 серпня війська рф здійснили обстріл першого мікрорайону міста Енергодар та розповсюдили дезінформацію, звинувативши ЗСУ в атаці на мирних жителів. За наявною інформацією окупанти, у відповідь на інсценовану ними ж провокацію, планують здійснити обстріли населених пунктів розташованих на березі Каховського водосховища.

Відсьогодні голова Нікопольскої РВА просить громадян особливо ретельно дотримуватись правила двох стін, або перебувати в бомбосховищі. Це важливо для безпеки.

Нагадаємо, в Україні хочуть скасувати пільгове оподаткування на пальне, яке ввели з початку повномасштабної війни. Уряд вже вніс відповідний законопроект до ВР.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: