Skip to content

Нагороджував Зеленський: на війні загинув один із найкращих льотчиків в Україні

Ксенія Куземко

У бою з загарбником загинув один з найкращих льотчиків України Антон Листопад

У бою з загарбником загинув один з найкращих льотчиків України Антон Листопад, родом з Івано-Франківська. Про це повідомляє Фізико-технічний ліцей Івано-Франківської обласної ради, передає кореспондент «Наше місто».

Як повідомляється, Антон був визнаний кращим льотчиком Повітряних Сил ЗСУ 2019 року. Він був учасником бойових дій на сході України.

Відомо, у ліцей Антон вступив у 2005 році, завершив – у 2008. Він запам’ятався як здібний, дуже наполегливий і впертий юнак. Після здобуття відповідної освіти Антон став військовим пілотом найвищого класу.

“Мільйони українців із захопленням і гордістю спостерігали у день 30-тої річниці Незалежності проліт над Хрещатиком авіаційної колони параду військ. Ведучим цієї колони був саме наш Антон”, – йдеться у повідомленні навчального закладу.

За проявлену мужність, відвагу та професіоналізм за кілька днів до загибелі Антон був відзначений президентом Володимиром Зеленським високою державною нагородою.

“З перших хвилин повномасштабного вторгнення росіян капітан Антон Листопад був на захисті свободи і Незалежності України. За проявлену мужність, відвагу та професіоналізм за кілька днів до загибелі був відзначений Президентом високою державною нагородою – орденом За мужність 3-го ступеня. Царство небесне та вічна пам’ять Герою!”, – написала очільниця області.

Нагадаємо, 4 серпня у бою проти російських окупантів загинув 41-річний Прудкий Сергій Станіславович.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: