Skip to content

Гучне затримання: у Закарпатській області зловили злодія у законі «Умку» (Відео)

Людмила Сергиенко

Людмила Сергиенко

Сьогодні, 9 серпня, в районі міста Хуст Закарпатської області затримано відомого злодія у законі з Дніпра Сергія Олійника «Умку», друга та партнера ще одного дніпрянина з неоднозначною репутацією Олександра Петровського «Нарика». Як відомо, з початку війни вони обидва втекли за кордон, пише «Наше місто»  з посиланням на Страну, яка опублікувала відео затримання.

https://youtu.be/0TnollAXeIs

У травні 2021 року Умку вже затримували правоохоронці, але згодом його суд відпустив під нічний домашній арешт.

Нагадаємо, що уродженець Дніпра Сергій Олійник, відомий у кримінальних колах на прізвисько «Умка» або «Умка Дніпропетровський». Свій статус «Умка» отримав сім років тому. Олійника «коронували» у Санкт-Петербурзі. Як заявляв генерал поліції В’ячеслав Аброськін, «Умка» — один із найвпливовіших «злодіїв у законі». Він контролює східний клан, куди входять дніпровські злочинці. За даними «Страни», сфера його інтересів — політичне лобіювання, паливний бізнес, контроль над ринками в Центральній та Східній Україні, ігровий бізнес, криптовалюти, контрабанда в Росію та на території так званих ЛДНР. Він також є власником регіонального злодійського спільноти Східної України.

Кар’єра Олійника розпочалася на зорі 90-х. Він тоді зійшовся з ще молодим Олександром Петровським, нині відомим під прізвиськом «Нарік». Той уже приєднався до Валерія Кондратьєва («Гастелло») та Богдана Гулямова. Цю компанію заспіває В’ячеслав Медяник у популярному в деяких колах шлягері «Дніпропетровська братва».

Категорія: Відео, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: