Skip to content

Важлива заява Ясно у Дніпрі щодо перевірки адреси та особового рахунку при оплаті

Важлива заява Ясно у Дніпрі - Наше Місто

Щоб клієнти не витрачали свій час на оформлення заяв для пошуку коштів, помилково сплачених на інший рахунок, Ясно у Дніпрі закликає перевіряти адресу та особовий рахунок при оплаті за спожиту електроенергію,повідомляє сайт «Наше місто».

Помилки при оплаті за спожиту електроенергію виникають у 5% клієнтів YASNO. Найчастіше вони трапляються при оплаті:

  • через мобільні додатки або сайти банків та платіжних систем
Важлива заява Ясно у Дніпрі - Наше Місто

Якщо клієнт, наприклад, часто переїжджає (орендує житло) або сплачує за декількома особовими рахунками, він щоразу вводить номер особового рахунку. В такому випадку, автоматично може підтягнутися попередня інформація і кошти можуть бути зараховані на сторонній рахунок. Або при оплаті через новий сервіс, яким не користувались раніше, коли необхідно ввести всю інформацію про отримувача коштів та платника.

Тому, щоб уникнути такої помилки, необхідно обов’язково перевірити адресу та номер особового рахунка. Це займе менше хвилини, але зекономить значно більше часу.

  • у відділеннях пошти чи банків

Заповнюючи поля квитанції можна помилитись і вказати, наприклад, не ту цифру або цифри не у правильній послідовності. Тому після оформлення квитанції, варто виділити всього декілька секунд і звірити вказану інформацію.

При помилці клієнт має витрачати додатково свій час, щоб розібратись куди були зараховані кошти і чи можна їх повернути або перевести на свій особовий рахунок. Для цього необхідно звернутись в YASNO. Можна завітати до енергоофісів або скористатись онлайн-сервісами YASNO. Для пошуку коштів необхідно написати заяву і надати копію квитанції.

Зменшити ймовірність помилок при оплаті за електроенергію можна, якщо користуватись Особистим кабінетом YASNO. Особовий рахунок клієнт вводить лише один раз – при реєстрації. Ще одна перевага Особистого кабінету – це можливість додати одразу 5 особових рахунків, якщо є потреба сплачувати ще за когось. А також в Особистому кабінеті можна контролювати власне споживання, сплачувати за електроенергію без комісії у зручний час, не чекаючи листоношу з паперовим рахунком.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: