Skip to content

Смачно, корисно та ситно: рецепт закуски з баклажанів

Ксенія Куземко

Смачно, корисно та ситно: рецепт закуски з баклажанів

Баклажан – дивовижний овоч, який у кулінарії легко замінить гриби та навіть м’ясо. З нього можна приготувати неймовірну кількість смачних, ситних та вишуканих страв. Кореспондент «Наше місто» докладно розповість рецепт приготування закуски з баклажанів.

Інгредієнти:

  • Баклажани – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Помідори – 400 г
  • Орегано – 1 ч. л.
  • Базилік – 1 ч. л.
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • Сир – 120 г
  • Часник – 1 зубчик

Спосіб приготування

Розрізаємо баклажани навпіл. Вирізаємо середину. Змащуємо олією, солимо і перчимо наші човники з баклажанів.

Запікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів. Дрібно нарізаємо цибулю і баклажани (внутрішню частину). Обсмажуємо цибулю на олії до м’якості, додаємо баклажани і смажимо ще 10 хвилин.

Додаємо помідори, орегано і базилік, подрібнений часник і цукор. Поділяємо на 4 частини і викладаємо начинку на запечені човники з баклажанів.

Викладаємо зверху сир і випікаємо ще 7-10 хвилин.

За матеріалами РБК Україна.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Поділитися: