Баклажан – дивовижний овоч, який у кулінарії легко замінить гриби та навіть м’ясо. З нього можна приготувати неймовірну кількість смачних, ситних та вишуканих страв. Кореспондент «Наше місто» докладно розповість рецепт приготування закуски з баклажанів.
Інгредієнти:
- Баклажани – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Помідори – 400 г
- Орегано – 1 ч. л.
- Базилік – 1 ч. л.
- Сіль, чорний мелений перець – за смаком
- Сир – 120 г
- Часник – 1 зубчик
Спосіб приготування
Розрізаємо баклажани навпіл. Вирізаємо середину. Змащуємо олією, солимо і перчимо наші човники з баклажанів.
Запікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів. Дрібно нарізаємо цибулю і баклажани (внутрішню частину). Обсмажуємо цибулю на олії до м’якості, додаємо баклажани і смажимо ще 10 хвилин.
Додаємо помідори, орегано і базилік, подрібнений часник і цукор. Поділяємо на 4 частини і викладаємо начинку на запечені човники з баклажанів.
Викладаємо зверху сир і випікаємо ще 7-10 хвилин.
За матеріалами РБК Україна.
Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна