Skip to content

До нашої території ворог не наблизився ні на метр: голова Криворізької РВА про ймовірний наступ

Криворізький напрямок - Наше Місто

Зараз Криворізький район Дніпропетровської області постійно знаходиться на слуху. Там не вщухають обстріли. Крім того, постійно повідомляється про нарощування сил ворога на Криворізькому напрямку та йде інформація про ймовірний наступ. Про ситуацію у прифронтовій зоні в ефірі телемарафону «Інформоборона» на каналі ДніпротВ розповів начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко.

Криворізький напрямок - Наше Місто

Він підтвердив, що ситуація у районі дуже напружена, і вдень, в ночі ворог обстрілює мирні села Дніпропетровської області з усіх видів зброї. Але про якесь загострення поки не йдеться.

«До нашої території ворог не наблизився ні на метр. Хлопці тримають оборону, жодного метру не віддали. Кількість обстрілів не збільшилася, вони хаотичні. То одна громада потерпає, то інша. Б’ють переважно вночі. РСЗО, «Смерч», «Ураган», далекобійна артилерія… «Калібрів» давно не було. Наразі ситуація тяжка, напружена, але стабільна, повністю контролюється ЗСУ. Напруженість не збільшилася. Яка була останні місяці, така і залишилася», – розповів голова Криворізької РВА.

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: